Hej, det är jag som är Inessa Witting.


Ända sedan jag var 3 år gammal har jag vetat att min högsta dröm är att bli mamma och att jag vill jobba med andra blivande mammor / mammor och gravida. Jag försöker följa mina drömmar, så när jag var 23 år föddes vår son Theodor. Jag studerar till barnmorska och är gravidfotograf.


Nu vill jag fånga dig och din kärlek till dina närmaste på bild. För jag vet att man endast ångrar de bilder som inte togs. Du kommer vara så glad över att du fotograferade er kärlek i olika skeden, så att ni alla har något att titta tillbaka på och minnas.


Jag tycker att vi alla ska leva i nuet, sträva efter att skapa nya fina stunder, och minnas de stunder man har haft. Och undvika saker som ger oss negativa känslor. Därför gör jag också allt för att ni ska känna er bekväma under fotograferingen och uppleva det som en avslappnad och rolig stund!

Hur jag är som person


För att vi ska kunna ha en bra fotografering, behöver vi vara en bra match för varandra. Det betyder absolut inte att vi måste ha samma syn på livet eller samma åsikter, utan att vi trivs tillsammans ändå. Jag är väldigt öppen för olikheter och tror alltid det bästa om alla - tills de bevisar motsatsen. Jag kan vara lite vidskeplig och tror på övernaturliga saker som att det finns "spöken", haha. Jag tror att allt som händer har en mening, och jag ångrar inte en enda sak som hänt i mitt liv - för om jag hade ändrat på nåt hade jag inte haft det liv jag har idag. Samtidigt som jag kan ha djupa analytiska eller flummiga idéer trivs jag med struktur och planering.


Jag älskar allt som är kreativt: matlagning, måla, pyssla, virka, sjunga, spela instrument, fotografera. Och jag älskar att studera, lära mig nya saker. Jag gillar till och med att skriva tenter. Enda träningsformerna jag gillar är gym, ridning, simning. Jag ääälskar också att resa till tropiska länder, upptäcka nya språk, kulturer, mat och lära känna nya människor med annan världsbild.


Jag reflekterar ofta över saker folk brukar ta förgivet, och tänker på hur tacksam jag är över alla "småsaker". Det finns ju inget häftigare än att våra kroppar klarar av att tillverka helt nya människor?! Små, fina människor med ett bultande hjärta, nervceller i hela kroppen och egna tankar och personlighet. Och kvinnor är ju så vackra när de är gravida.


Bilder på Inessa

(och sonen Theodor)


Sagt om Inessa

“Duktig fotograf. Kände mig aldrig obekväm eller konstig under fotograferingen. Fina resultat, är super nöjd!”

“Blev överraskad att så många bilder blev väldigt lyckade!”

“Avslappnad stämning under fotograferingen och bilderna blev bättre än förväntat”

“Inessa är en jätte duktig fotograf och får en att känna sig bekväm framför kameran. Fotograferingen var en rolig upplevelse och resultatet var över förväntan!”

Follow me on Instagram