Hej, det är jag som är Inessa Witting.


Ända sedan jag var 3 år gammal har jag vetat att min högsta dröm är att bli mamma och att jag vill jobba med andra blivande mammor / mammor och gravida. Jag försöker följa mina drömmar, så när jag var 23 år föddes vår son Theodor. Nu är jag barnmorska, sångerska i mitt eget countryband och är gravidfotograf.


Jag vill hjälpa dig att spara din kärlek till dina närmaste i form av foton. För jag vet att man endast ångrar de bilder som inte togs. Du kommer vara så glad över att du fotograferade er kärlek i olika skeden, så att ni alla har något att titta tillbaka på och minnas.


Jag tycker att vi alla ska leva i nuet, sträva efter att skapa nya fina stunder, och minnas de stunder man har haft. Och undvika saker som ger oss negativa känslor. Därför gör jag också allt för att ni ska känna er bekväma under fotograferingen och uppleva det som en avslappnad och rolig stund!

Hur jag är som person


För att vi ska kunna ha en bra fotografering, behöver vi vara en bra match för varandra. Det betyder absolut inte att vi måste ha samma syn på livet eller samma åsikter, utan att vi trivs tillsammans ändå. Jag är väldigt öppen för olikheter och tror alltid det bästa om alla - tills någon bevisar motsatsen. Jag kan vara lite vidskeplig och tror på övernaturliga saker, samtidigt som jag också tror starkt på vetenskapen. Jag tror att allt som händer har en mening, och jag ångrar inte en enda sak som hänt i mitt liv - för om jag hade ändrat på nåt hade jag inte haft det liv jag har idag. Samtidigt som jag kan ha djupa analytiska eller flummiga idéer trivs jag med struktur och planering.


Jag älskar allt som är kreativt: matlagning, måla, pyssla, virka, sjunga, spela instrument, fotografera. Och jag älskar att lära mig nya saker. Jag gillar till och med att studera och skriva tenter. Enda träningsformerna jag gillar är gym, ridning, simning. Jag ääälskar att resa till tropiska länder, upptäcka nya språk, kulturer, mat och lära känna nya människor som kan ge mig nya insikter och perspektiv.


Jag reflekterar ofta över saker som andra tar för givet, och tänker på hur tacksam jag är över alla "småsaker". Det finns ju inget häftigare än att våra kroppar klarar av att tillverka helt nya människor?! Små, fina, oskyldiga varelser med ett bultande hjärta, nervceller i hela kroppen och egna tankar och personlighet.


Bilder på Inessa

(och sonen Theodor)


Sagt om Inessa

Sagt om Inessa

“Duktig fotograf. Kände mig aldrig obekväm eller konstig under fotograferingen. Fina resultat, är super nöjd!”

Follow me on Instagram

Certifierad fotograf


Inessa har utbildat sig till fotograf och företagare på Fotoakademien i Sverige. För att bli certifierad fotograf krävdes också en bedömning av de foton som Inessa tar, och en fotograf som även är domare i svenska mästerskapen i fotografering har bedömt bilderna, att de lever upp till hög standard. Utöver Fotoakademien har Inessa även gått utbildning hos Golden Hour Members, inklusive workshop på Kreta för fotografer.