Bröllopsfotografering


Boka en fotografering med massa mys tillsammans med din partner! Det kommer inte vara något "stå rak i ryggen och se in i kameran", utan fokuset är att ni har ROLIGT.

Jag hjälper er med hur ni ska stå, vart ni ska sätta era händer och sen ger jag er små roliga, mysiga uppgifter så att ni blir helt avslappnade.

Hej, det är jag som är Inessa.


Mitt största intresse är gravida, bebisar och kärlekspar. Jag är också blivande barnmorska, på sista året av mina studier. Jag har insett hur härligt det är att ha bilder på sin familj, sin partner och sina barn och vill hjälpa er att minnas alla fina stunder.


Jag har tagit otaliga bilder genom mitt liv, och alltid tyckt att det är viktigt. Sen jag själv fick barn i november 2021 har jag verkligen insett att jag vill kunna stanna tiden och njuta lite extra av varje ögonblick. Min dröm är att ha fotoalbum från vardagen och alla speciella tillfällen i livet, sitta och bläddra igenom dem med mina barn och mysa. Och jag vill göra det till verklighet för er också, för er skull och för era barns skull!


Jag ser framemot att skapa minnen tillsammans med dig. Mitt fokus är att skapa genuina bilder och produkter till dig som du kan spara som minne i generationer.


Sagt om Inessa

"Älskar att titta på bilderna redan nu och det kommer vara roligt att se på dem senare och minnas fotograferingen! Du har verkligen lyckats jättebra med att fånga känslorna på bild!

Fotograferingen var en rolig och mysig upplevelse, som kändes glad och trygg med dig som fotograf! De små uppgifterna gjorde att det blev lätt att slappna av och bilderna utstrålar äkta känsla och blev inte det minsta stela. Du gav bra tips på hur vi skulle stå och hålla händerna samtidigt som din proffsighet fick bilderna att se väldigt spontana och naturliga ut. Du har lyckats fånga våra bästa sidor och bilderna utstrålar lycka och kärlek. Vi är väldigt tacksamma över att ha fått ha dig som fotograf till våra förlovningsbilder!"


-KRAM FRÅN EMILIA & ROBIN

VIGSELPAKET


Passar för porträtt och vigsel. Eventuellt förberedelser eller början till mingel. • 3 h sammanhängande fotografering
 • 100-150 digitala bilder


Från 800 €

HALVDAGSPAKET


Passar för förberedelser, porträtt, vigsel och början på mingel. • 6 h sammanhängande fotografering
 • Provfotografering (porträtt)
 • 250-300 digitala bilder
 • 1 st. 30x40 cm förstoring


HELDAGSPAKET


Passar för förberedelser, porträtt, vigsel, mingel, middag och början på festen.
 • 10 h sammanhängande fotografering
 • Provfotografering (porträtt)
 • 400-500 digitala bilder
 • Bröllopsalbum med 10 sidor

I ALLA PAKET INGÅR ÄVEN:


 • Planeringsmöte
 • Fria framkallningsrättigheter
 • Webbgalleri att dela med nära och kära


Beroende på årstid och planering av er fotograferingstid ingår även att ta era bröllopsporträtt i solnedgången.RESEERSÄTTNING:

Jag reser mer än gärna för att fotografera er kärlek. På priset kommer då även en kilometerersättning på 0,46 € /km båda vägarna, då det gäller platser mer än 20 km från Sundom, Vasa. Samt eventuell tåg-/båt-/flygresa som behövs.


Hur går det till?


 1. Bokningsförfrågan (du berättar att du är intresserad av en fotografering)
 2. Vi bokar in ett datum som passar oss alla
 3. Designkonsultation (vi pratar om era önskemål för fotograferingen)
 4. Informationsbrev och tips om fotograferingen
 5. Fotografering på er bröllopsdag
 6. Efterbehandling av bilder
 7. Bildvisning och beställning av produkter
 8. Leverans


i formen (+358 40 xx xx xxx)

Follow me on Instagram