Par- & förlovningsfotografering


Boka en fotografering med massa mys tillsammans med din partner! Det kommer inte vara något "stå rak i ryggen och se in i kameran", utan fokuset är att ni har ROLIGT.

Jag hjälper er med hur ni ska stå, vart ni ska sätta era händer och sen ger jag er små roliga, mysiga uppgifter så att ni blir helt avslappnade.

Sagt om Inessa

Sagt om Inessa

“Vi blev väldigt överraskade av hur otroligt fina alla bilder blev! Vi kände oss väldigt avslappnade under hela fotograferingen med tanke på hur kallt det var och vi är annars personer som vanligtvis inte trivs framför kameran, men du fick oss att känna oss bekväma!
Under 10 år har vi fått himla lite bilder på oss två tillsammans så dessa bilder gjorde mig otroligt lycklig, helt säkert kommer åtminstone en av bilderna hänga på väggen i framtiden!

Vi kommer verkligen rekommendera dig som fotograf!”

"Älskar att titta på bilderna redan nu och det kommer vara roligt att se på dem senare och minnas fotograferingen! Du har verkligen lyckats jättebra med att fånga känslorna på bild!

Fotograferingen var en rolig och mysig upplevelse, som kändes glad och trygg med dig som fotograf! De små uppgifterna gjorde att det blev lätt att slappna av och bilderna utstrålar äkta känsla och blev inte det minsta stela. Du gav bra tips på hur vi skulle stå och hålla händerna samtidigt som din proffsighet fick bilderna att se väldigt spontana och naturliga ut. Du har lyckats fånga våra bästa sidor och bilderna utstrålar lycka och kärlek. Vi är väldigt tacksamma över att ha fått ha dig som fotograf till våra förlovningsbilder!"


-KRAM FRÅN EMILIA & ROBIN

Hej, DEt är jag som är inessa!

DIN FOTOGRAF

Klicka på fotot på mig för att lära känna mig!

Hur går det till?


  1. Bokningsförfrågan (du berättar att du är intresserad av en fotografering)
  2. Vi bokar in ett datum som passar oss alla, ni betalar bokningsavgiften och vi skriver avtal
  3. Designkonsultation (vi pratar om era önskemål för fotograferingen)
  4. Informationsbrev och tips om fotograferingen (bland annat en klädguide)
  5. 1h fotografering
  6. Efterbehandling av bilder
  7. Bildvisning och beställning av produkter
  8. Leverans


FAQ

Får vi välja bilderna själva?

Absolut! Jag väljer ut de 30 bästa, sållar bort dubletter och andra bilder som inte är riktigt lika fina. Sen redigerar 30 st. bilder som ni får välja fritt bland.

Vad ska vi ha på oss för kläder?

När ni bokar en fotografering kommer ni få en informationsguide som innehåller klädtips, just för att ni ska slippa riva ut hela garderoben.

Reser du för fotograferingar?

Absolut, jag reser mer än gärna för att föreviga er på bild! Det tillkommer då en kostnad för resersättning på er räkning.

Vad gör vi om det regnar?

Det bestämmer ni! Om ni vill ha romantiska bilder i regnet (tänk typ "The Notebook"), så fotar vi fast det regnar. Men om ni vill ha solnedgång bokar vi om datumet till en annan dag inom snar framtid. Ombokningar går att göra inom 6 månader från första bokningsdagen.

I vilken miljö fotograferar du?

Jag fotograferar främst utomhus på vackra platser i naturen. Ni kan själva välja om ni vill ha skogs-, strand- eller ängsmiljö, eller en kombination av flera.

Om ni vill att jag kommer hem till er för en lifestyle-fotografering, eller till er festlokal går det naturligtvis också bra.

Hur länge tar det innan vi får se bilderna?

Vanligtvis får ni se dem inom 1 vecka från fotograferingen. Era digitala bilder som ni väljer får ni levererade direkt efteråt. Produktleveransen tar såklart längre tid.

Publicerar du alltid bilderna på dina sociala medier/webbplats?

Jag gör det väldigt gärna, men om ni absolut inte vill det har ni den möjligheten att välja när vi skriver kontrakt. Ni måste alltså godkänna att jag får publicera bilderna.

Pris


När du bokar en porträttfotografering med mig, bokar du ett av nedanstående paket, där fotograferingen och 3-5 digitala bilder ingår automatiskt. Efter fotograferingen får du ett urval på ca. 30 redigerade bilder. Därifrån väljer du själv ut dina egna favoriter. När du får se dina bilder kan du välja att köpa till flera digitala bilder och fysiska fotoprodukter.


MINIPAKET:

30 min fotografering

3 högupplösta digitala bilder

119 €

(- varav 75 € bokningsavgift)


GRUNDPAKET:

1h fotografering

5 högupplösta digitala bilder

189 €

(- varav 89 € bokningsavgift)


TILLVAL: (köps till efteråt och läggs till på priset)

5 extra bilder: 90 €

Hela galleriet (ca. +25 bilder): 225 € (inkl. en fin present hem på posten)

Extra enskilda bilder 29,90 €/st


Ex. Grundpaket för fotografering 189 € + hela galleriet (225 €) = 414 € totalt.


RESEERSÄTTNING:

Jag reser mer än gärna för att fotografera er kärlek. På priset kommer då även en kilometerersättning på 0,57 € /km båda vägarna, då det gäller platser mer än 20 km från Sundom, Vasa. Samt eventuell tåg/båtresa som behövs.


Ta kontakt och berätta vad ni är intresserade av för närmare priser.


(I fotograferingarnas pris ingår bokningsavgiften som betalas direkt efter bokningen, fungerar som deposition. Ej återbetalningsbar. Vid sjukdom bokas fotograferingen om till ett annat datum inom 6 månader från det ursprungliga.)


Produkter


Efter er fotografering får ni ett galleri med de allra bästa bilderna. Ni får välja ut era favoriter helt själva.

Bilderna erbjuds som digitala högupplösta samt i webbanpassat format.

Nu kan ni dessutom beställa fysiska produkter som fotoalbum, canvastavlor, inramade tavlor, tavelmoduler samt papperskopior av era favoritbilder att ge till släkt och vänner.

Låter det intressant? Ta kontakt för att få veta mera!

Ta kontakt

Vill du boka eller fråga nåt? Skicka ett meddelande nedan, så återkommer jag snart!

i formen (+358 40 xx xx xxx)

Follow me on Instagram

@inessawittingphotography