BABY- & BARNFOTOGRAFERING

Inessa Witting Photography erbjuder många typer av barnfotograferingar. Nedan kan du läsa mer om följande:

 • Nyföddfotografering
 • Babyfotografering 0-1 års ålder
 • Ettårsfotografering
 • Mjölkbadsfotografering ca. 6-15 månader
 • Lifestylefotografering

Vanligtvis görs fotograferingarna utomhus i naturen, men alla går att kombinera som en lifestylefotografering i ert hem.Längst ner på sidan hittas mer info om hur det går till, samt priser. Priserna är desamma oberoende vilken typ av fotografering.

NYFÖDDFOTOGRAFERING

- LIFESTYLE I ERT HEM

Till dig som är gravid rekommenderas varmt att ta kontakt i god tid för att boka en nyföddfotografering. De första 14 dagarna i babyns liv är så speciella, och går så snabbt förbi. Ni kommer garanterat ångra er om ni inte tog bilder på hur liten er lilla älskling var sina första veckor i livet.


Tips: önska dig ett presentkort på nyföddfotografering till babyshowern!


Nyföddfotografering med Inessa Witting Photography är en avslappnad, lugn och harmonisk fotografering i ert hem. Vi tar bilder på er baby i ert hem, med er föräldrar och äldre syskon. På varma sommardagar går det också bra att ta ett par bilder ute i skuggan.


Visste du att du får -30% rabatt på nyföddfotograferingen efter att du har haft en gravidfotografering hosInessa Witting Photography?


FOTOGRAFERING UTOMHUS

PASSAR FINT TILL ALLA ÅLDRAR OCH ÅRSTIDER


Fotografering i naturen går att kombinera på många olika sätt. Ettårs-, syskon-, familje-, julkorts-, 2-årsfotograferingar, begränsas endast av fantasin. Alla årstider kommer med sina egna charmiga möjligheter i naturen. Min personliga favorit är alltid att fotografera utomhus, bakgrunden blir alltid vackrast så. Med lager på lager klarar även nyfödda en kort fotografering utomhus. Vi anpassar alltid fotograferingen enligt barnens ork, humör, förmåga och ålder. Vid "dåligt" väder bokar vi om till en annan dag. Detsamma gäller såklart ifall någon skulle bli sjuk.

LIFESTYLE FOTOGRAFERING I ERT HEM

- LIFESTYLEFOTOGRAFERING I ERT HEM

Lifestylefotografering innebär att vi träffas hemma hos er och antingen fotograferar mer poserade bilder där ni får instruktioner på hur ni ska stå och vad ni ska göra. Detta är vanligast med nyföddfotografering kombinerat med familjefotografering.


En annan typ är att ni gör helt vanliga saker i vardagen, t.ex. badar er baby, bakar en kaka med barnen, busar eller myser och ni får den genuina härliga vardagen fångad på bild. Det är också ett alternativ för exempelvis ettårsfotografering, där er ettåring får busa och leka i sitt hem, det blir gladare och mer avslappnade miner när barnen känner sig bekväma med platsen.


MJÖLKBADSFOTOGRAFERING

- FÖR CA.6-15 MÅNADERS BARN, UTOMHUS SOMMARTID

Så fort babyn kan sitta själv är detta en superrolig aktivitet både för barnet och föräldrarna. Ni får själva välja färgtema, och jag förbereder allt åt er. På bilderna nedan är exempel på gul-orange med citroner, apelsiner, solrosor och andra blommor. Ett annat alternativ är att ha jordgubbar i vattnet och rosa-vita-röda blommor runtom. Det går bra att ha blommor i badet också, men om babyn vill stoppa allt i munnen är det godare med frukter och bär.


Badvattnet är varmt vatten blandat med lite mjölk, så babyn har det passligt varmt och skönt. Babyn får plaska och sprätta vatten så mycket hen vill och smaka på frukterna i badet. Det brukar bli mycket skratt både för babyn och föräldrarna.


Hur går det till att boka fotografering med Inessa Witting Photography?


 1. Bokningsförfrågan (du berättar att du är intresserad av en fotografering)
 2. Vi bokar in ett datum som passar oss alla
 3. Designkonsultation (vi pratar om era önskemål för fotograferingen)
 4. Informationsbrev och tips om fotograferingen (bland annat en klädguide)
 5. Fotografering
 6. Efterbehandling av bilder
 7. Bildvisning och beställning av produkter
 8. Leverans


Hej, det är jag som är Inessa.


Mitt största intresse är gravida, bebisar och kärlekspar. Jag är också blivande barnmorska, på sista året av mina studier. Jag har insett hur härligt det är att ha bilder på sin familj, sin partner och sina barn och vill hjälpa er att minnas alla fina stunder.


Jag har tagit otaliga bilder genom mitt liv, och alltid tyckt att det är viktigt. Sen jag själv fick barn i november 2021 har jag verkligen insett att jag vill kunna stanna tiden och njuta lite extra av varje ögonblick. Min dröm är att ha fotoalbum från vardagen och alla speciella tillfällen i livet, sitta och bläddra igenom dem med mina barn och mysa. Och jag vill göra det till verklighet för er också, för er skull och för era barns skull!


Jag ser framemot att skapa minnen tillsammans med dig. Mitt fokus är att skapa genuina bilder och produkter till dig som du kan spara som minne i generationer.


Produkter


Efter din fotografering får du ett galleri med de allra bästa bilderna. Du får välja ut dina favoriter helt själv.

Bilderna erbjuds som digitala högupplösta samt i webbanpassat format.

Nu kan du dessutom beställa fysiska produkter som fotoalbum, canvastavlor, förstoringar, collage av tavlor, minnsedragspel till bokhyllan, bildask till vardagsrumsbordet samt papperskopior av era favoritbilder att ge till släkt och vänner.

Låter det intressant? Ta kontakt för att få veta mera!

Ta kontakt

Pris


När du bokar en porträttfotografering med mig, bokar du ett av nedanstående paket, där fotograferingen och 3-5 digitala bilder ingår automatiskt. Efter fotograferingen får du ett urval på ca. 30 redigerade bilder. Därifrån väljer du själv ut dina egna favoriter. När du får se dina bilder kan du välja att köpa till flera digitala bilder och fysiska fotoprodukter.


MINIPAKET:

30 min fotografering

3 högupplösta digitala bilder

119 €

(- varav 75 € bokningsavgift)


GRUNDPAKET:

1h fotografering

5 högupplösta digitala bilder

189 €

(- varav 89 € bokningsavgift)


TILLVAL: (köps till efteråt och läggs till på priset)

5 extra bilder: 90 €

Hela galleriet (ca. +25 bilder): 225 € (inkl. en fin present hem på posten)

Extra enskilda bilder 29,90 €/st


Ex. Grundpaket för fotografering 189 € + hela galleriet (225 €) = 414 € totalt.


RESEERSÄTTNING:

Jag reser mer än gärna för att fotografera era barn. På priset kommer då även en kilometerersättning på 0,57 € /km båda vägarna, då det gäller platser mer än 20 km från Sundom, Vasa. Samt eventuell tåg/båtresa som behövs.


Ta kontakt och berätta vad ni är intresserade av för närmare priser.


(I fotograferingarnas pris ingår bokningsavgiften som betalas direkt efter bokningen, fungerar som deposition. Ej återbetalningsbar. Vid sjukdom eller dåligt väder bokas fotograferingen om till ett annat datum inom 6 månader från det ursprungliga.)


Vill du boka? Eller fråga nåt? Skicka ett meddelande nedan, så återkommer jag snart!

i formen (+358 40 xx xx xxx)

Follow me on Instagram