Familjefotografering


Visste du att det höjer barnens självkänsla och trygghet att se bild på sig själv tillsammans i en gemenskap av hela familjen? Tänk dig att ha en familjetavla i på väggen i ert hem som barnen får se varje dag. Därför är det viktigt att boka en fotografering så hela familjen får vara med!

Fotograferingen med mig innebär massa mys och lekar tillsammans med din familj! Det kommer inte vara något "stå rak i ryggen och se in i kameran", utan fokuset är att ni har ROLIGT.

Ta kontakt

Hur går det till?


  1. Bokningsförfrågan (du berättar att du är intresserad av en fotografering)
  2. Vi bokar in ett datum som passar oss alla
  3. Designkonsultation (vi pratar om era önskemål för fotograferingen)
  4. Informationsbrev och tips om fotograferingen (bland annat en klädguide)
  5. Fotografering
  6. Efterbehandling av bilder
  7. Bildvisning och beställning av produkter
  8. Leverans


Produkter


Efter din fotografering får du ett galleri med de allra bästa bilderna. Du får välja ut dina favoriter helt själv.

Bilderna erbjuds som digitala högupplösta samt i webbanpassat format.

Nu kan du dessutom beställa fysiska produkter som fotoalbum, canvastavlor, inramade tavlor, tavelmoduler samt papperskopior av era favoritbilder att ge till släkt och vänner.

Låter det intressant? Ta kontakt för att få veta mera!

Ta kontakt

Hej, det är jag som är Inessa.


Mitt största intresse är gravida, bebisar och kärlekspar. Jag är också blivande barnmorska, på sista året av mina studier. Jag har insett hur härligt det är att ha bilder på sin familj, sin partner och sina barn och vill hjälpa er att minnas alla fina stunder.


Jag har tagit otaliga bilder genom mitt liv, och alltid tyckt att det är viktigt. Sen jag själv fick barn i november 2021 har jag verkligen insett att jag vill kunna stanna tiden och njuta lite extra av varje ögonblick. Min dröm är att ha fotoalbum från vardagen och alla speciella tillfällen i livet, sitta och bläddra igenom dem med mina barn och mysa. Och jag vill göra det till verklighet för er också, för er skull och för era barns skull!


Jag ser framemot att skapa minnen tillsammans med dig. Mitt fokus är att skapa genuina bilder och produkter till dig som du kan spara som minne i generationer.


Pris


När du bokar en porträttfotografering med mig, bokar du ett grundpaket där fotograferingen och 5 digitala bilder ingår automatiskt. Efter fotograferingen får du ett urval på 30 redigerade bilder. Därifrån väljer du alla dina favoriter själv. När du får se dina bilder kan du välja att köpa till flera digitala bilder och fysiska fotoprodukter.


MINIPAKET:

30 min fotografering

3 högupplösta digitala bilder

119 €

(- varav 75 € bokningsavgift)


GRUNDPAKET:

1h fotografering

5 högupplösta digitala bilder

189 €

(- varav 89 € bokningsavgift)


TILLVAL: (köps till efteråt och läggs till på priset)

5 extra bilder: 90 €

Hela galleriet (+25 bilder): 225 € (inkl. en fin present hem på posten)

Extra enskilda bilder 29,90 €/st


RESEERSÄTTNING:

Jag reser mer än gärna för att fotografera er familj. På priset kommer då även en kilometerersättning på 0,46 € /km båda vägarna, då det gäller platser mer än 20 km från Sundom, Vasa. Samt eventuell tåg/båtresa som behövs.


Ta kontakt och berätta vad ni är intresserade av för närmare priser.


(I fotograferingarnas pris ingår bokningsavgiften som betalas direkt efter bokningen, fungerar som deposition. Ej återbetalningsbar. Vid sjukdom bokas fotograferingen om till ett annat datum inom 6 månader från det ursprungliga.)


Vill du boka? Eller fråga nåt? Skicka ett meddelande nedan, så återkommer jag snart!

i formen (+358 40 xx xx xxx)

Follow me on Instagram