Presentkort och erbjudanden


Förutom de "vanliga" fotograferingarna som jag erbjuder kan du på den här sidan läsa om presentkort och specialerbjudanden för säsongsfotografering. Scrolla neråt på denna sida så hittar du allt du behöver veta. Om du ännu har frågor: tveka inte att ta kontakt!

Presentkort


Den finaste gåvan man kan få är ju att få spendera tid med de man älskar och att föreviga den stunden. Fotografering är en perfekt julklapp/present till vem som helst, och speciellt de som tycks ha det mesta.


Passar alla tillfällen: Examenspresent, 30-årspresent, familjefotografering i julklapp till mormor, alla hjärtans dag-present till partner, gravidfotografering till babyshower.


Presentkort kan köpas på valfri summa som fås tillgodo på valfri fotografering.


PRIS: från 50 €


(TIPS: Köp presentkort på en hel fotografering 1h, inkl. 5 digitala bilder för 189€. Gå tillsammans några vänner och dela på summan.)

Läs mer om de olika drömfotograferingarna genom att klicka på bilderna:

Bilder ur mitt portfolio

FAQ

Hur köper jag presentkort?

Fyll i kontaktformuläret och skriv att du vill köpa ett presentkort, samt på vilken summa. Du får en faktura på email som du betalar och sedan kommer presentkortet hem till dig på posten.

Hur länge är presentkortet i kraft?

Presentkortet är i kraft i 1 år från att du handlar det. Det innebär att fotograferingen ska bokas och utföras inom den tiden.

Kan vi köpa flera bilder från minifotograferingen?

På minifotograferingar, som julkortsfotograferingar får ni se ca. 10 st. bilder som ni kan välja mellan. Ni väljer era favoriter som ingår i priset. Om ni vill köpa alla bilder går det också bra!

Vad ska vi ha på oss för kläder?

När ni bokar en fotografering kommer ni få en informationsguide som innehåller klädtips, just för att ni ska slippa riva ut hela garderoben.

Reser du för fotograferingar?

Absolut, jag reser mer än gärna för att föreviga er på bild! Det tillkommer då en kostnad för resersättning på er räkning.

Vad gör vi om det regnar?

Det bestämmer ni! Om ni vill ha romantiska bilder i regnet (tänk typ "The Notebook"), så fotar vi fast det regnar. Men om ni vill ha solnedgång bokar vi om datumet till en annan dag inom snar framtid. Ombokningar går att göra inom 6 månader från första bokningsdagen.

I vilken miljö fotograferar du?

Jag fotograferar främst utomhus på vackra platser i naturen. Ni kan själva välja om ni vill ha skogs-, strand- eller ängsmiljö, eller en kombination av flera.

Om ni vill att jag kommer hem till er för en lifestyle-fotografering, eller till er festlokal går det naturligtvis också bra.

Hur länge tar det innan vi får se bilderna?

Vanligtvis får ni se dem inom 1 vecka från fotograferingen. Era digitala bilder som ni väljer får ni levererade direkt efteråt. Produktleveransen tar såklart längre tid.

Publicerar du alltid bilderna på dina sociala medier/webbplats?

Jag gör det väldigt gärna, men om ni absolut inte vill det har ni den möjligheten att välja när vi skriver kontrakt. Ni måste alltså godkänna att jag får publicera bilderna.

i formen (+358 40 xx xx xxx)

Sagt om Inessa

“Duktig fotograf. Kände mig aldrig obekväm eller konstig under fotograferingen. Fina resultat, är super nöjd!”

“Blev överraskad att så många bilder blev väldigt lyckade!”

“Avslappnad stämning under fotograferingen och bilderna blev bättre än förväntat”

“Inessa är en jätte duktig fotograf och får en att känna sig bekväm framför kameran. Fotograferingen var en rolig upplevelse och resultatet var över förväntan!”

Follow me on Instagram

Minisession - Valentine's Day fotografering


Den korta fotograferingen passar perfekt till dig som vill ha några bilder på dig tillsammans med partner/familj/hund eller bara vill ha skarpa bilder på dina barn, men inte vill spendera så mycket tid eller pengar på det. Det är lite som en "prova på"-fotografering.


Var och när?

  • Lördag 11 februari kl. 11.00-13.00
  • Vasa (exakt plats får du veta när du bokar)


Vad ingår?

  • 15 minuter minifotografering
  • Välj ut era 2 favoritbilder från ett personligt galleri
  • Rekvisita
  • Klädguide och infobrev


PRIS: endast 50 € (inkl. moms.)


Bilder på dig som gravid, er som par, hela familjen, barnen eller hunden. Det finns såklart möjlighet att köpa till alla bilder och fysiska fotoprodukter.


OBS! Begränsat antal platser.

----

SLUT FÖR 2023

Julkorts-minisession


Följande video och bilder är från julkortsminisession 2022. På minisessions finns vanligen några rekvisita att använda sig av. Vi tar några bilder under ca. 15 min på en utvald plats. Barnen orkar bra under den korta stunden.